Poročne torte, otroci, odrasli, case, podjetja, obletnica, poročno torto, rojstni dan in vse druge posebne priložnosti po naročilu. Najbolj veliko torto! Ekskluzivni izdelki čokolada, marcipan, sladkor paste, želeji. Pecivo, sladice in piškoti z roko. Čokolada slikarstvo. Junior School slaščičar. Šola za gospodinje.
Monday, August 6, 2012
Jastog mousse. Kako kuhati jastoga - recept s photoes.
Pozdravljene!
Danes v Nikolya Slaščice bom pokazal, kako sem kuhana jastoga pene. In to me je pa kuhanje ponoči, ker je treba kuhan jastog hladi zelo dobro.
Tukaj imam jastoga Pacific!
Lepo je! Jastog teža je približno 600 gramov:
Izpustiti jastoga v vrelo slano vodo, in to takoj začne blush:
In potem 5-7 minut potem, ko sem ga vlekel ven na plošči:
To je res velik, ne jaz?
Vendar ne zelo veliko jastoga mesa je čist, ko sem ga razrežite:
Max 100-150 gramov mislim:
Do takrat pa se moram pripraviti nadev. Vzamem eno čebulo:
In očiščena in narezana ribe - 500 gramov. Imel sem pelengas, na katerega sem dodamo sol, poper in malo začimb:
Vse, kar tvar sem mešanje:
In potem ločeno poiščite bolgarski paprika - 1 kos:
Potem sem razvalja običajno plastični ovoj, jo razširila na prvo plast paprike, nato plast mletega rib:
In potem sem dal na vrhu koščki jastoga:
In sem jih spet plast paprike:
Made okusne zvitki ste tukaj:
Po tem sem izpustiti te imenike v vrelo vodo in kuhamo 5-7 minut:
In zdaj je glavna skrivnost! Se spomnite, ko sem rekel, da pripravi te jedi me je pa en dan? Dejstvo je, da morajo biti zvitki dobro ohladi. Seveda bi si jih je dala v hladilnik, ampak mousse ne morejo dobiti ponudbo in težko. Zato sem pustil zvitkih, da se ohladi do naslednjega jutra na hladnem. In potem je začel, da bi ven posodo:
Evo, kaj se je zgodilo na koncu. Dober tek!
Vir
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment